P.A.P. MacBook og iPad covers

Oprettet den marts 04, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Vi har fået et nyt spændende mærke ind i shoppen. Vi har længe gået og snakket om det svenske firma, P.A.P, som står for Product and Philosophy, der laver rigtig flotte og enkelte MacBook covers. Her kommer en lille historie om det svenske småland, godt gammelt håndværk og en mand der bare ville lave det bedste.

 

Køb P.A.P MacBook cover 

Køb P.A.P. iPad covers 

 

 

P.A.P. – Hvem er de og hvor kommer de fra?

Product and Philosophy, forkortet P.A.P, er et firma baseret i det svenske småland. De laver hovedsagligt læder både MacBook cover, iPad covers og iPhone covers. Ulf Pyk, er manden bag P.A.P, der ønskede at lave et brand, der er baseret på 100% lokal produktion. Hans baggrund og uddannelse stammer fra den klassiske møbelsnedker tradition, som har holder i live på bedste vis.

 

 

 

 

Svenskerne har ligesom danskerne en lang tradition inden for design og håndværk. Alle deres P.A.P. leverandører er lokale håndværkere fra det svenske småland. Læderet til P.A.P. iPad covers bliver dog importeret fra Italien i og med at de simpelthen laver den bedste kvalitet på markedet.Den messing farvede knap som bruges på mange af deres sleeves og covers er lavet af en lokal håndværksmester, der har eksistereret i årevis. De benytter ofte det lokale landskab til at skabe inspiration til nye og nordiske MacBook og iPad covers.

 

Uld MacBook og iPad cover

Vi har hos CoverMe taget nogle af deres flotteste covers ind i shoppen for at støtte op om den gode historie P.A.P repræsenterer. Dette P.A.P MacBook cover er lavet af svensk felt materiale (der minder meget om uld) i form, der ligner en konvolut. MacBook coverets snit er meget klassisk for dem P.A.P producerer i både læder og felt. Til at holde MacBook coveret lukket binder man en lille lædersnor omkring den markante messingknap hvorpå P.A.P’s logo er indgraveret. Coveret kommer i tre forskellige farver; Sand, Sort og Grå.

  

 

 

 

Placeret i iPad, MacBook, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises