BookBook-cover til iPhone 5

Oprettet den juli 10, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Det efterhånden kendte BookBook-cover fra Twelve South fås nu også til iPhone 5. Her er tale om et alternativ til de hårde plastikcovere og en smart løsning til at samle dine vigtigste ejendele i ét. Er du ikke allerede kendt med BookBooks design, så lad dig imponere over dette iPhone cover, der kombinerer det stilede med det praktiske. Med et BookBook-cover har du altid både din telefon og din pung lige ved hånden.

Alt i ét med BookBook til iPhone 5

Apples BookBook-cover er udformet som en lille lommebog, der passer i lommen på enten dine jeans eller i din taske. Når du åbner bogen, vil du i den ene side finde plads til telefonen og i den anden plads til kreditkort og pengesedler. Din iPhone 5 sættes nemt på plads i coveret og bliver forsvarligt beskyttet, uden at det bliver besværligt at benytte telefonen. BookBook til iPhone 5 er sågar udstyret med et hul til kameralinsen, så du hurtigt kan fange øjeblikket, uden at skulle have telefonen fri af coveret først. Modsat telefonen findes plads til dine kreditkort og dit ID, der hurtigt kan vises frem gennem den gennemsigtige plastiklomme, der er placeret forrest. Bag kortholderne findes en lomme til pengesedler.

Du glemmer aldrig det vigtigste med BookBook

Med iPhone 5 og pung samlet i ét cover har du altid dine vigtigste ting lige ved hånden, og risikoen for at lade noget ligge derhjemme bliver samtidig mindre. Det er sjældent, at du glemmer både din pung og din telefon, når du forlader hjemmet, og med et BookBook-cover vil du altid huske begge dele, så længe du husker det ene. Er du blandt alle os, der til tider ikke kan huske, hvor vi lagde vores pung, er BookBook-coveret også her til hjælp: med Apples smarte Find my iPhone-App, vil du via ICloud altid kunne finde din BookBook og endda blive guidet direkte hen til den – så er det slut med at lede samtlige jakker, tasker og offentlige steder igennem.

 

 

 

BookBook til iPhone 5 kan fås i sort og til en pris af 445kr.

Placeret i iPhone, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises