iPhone 5 genveje - Part 2

Oprettet den juli 29, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Forbind din iPhone direkte til sociale medier

Det er sjovt at dele billeder og sjove bemærkninger fra vores hverdag over nettet, og det er muligt at forbinde din iPhone direkte til de sociale medier, så det kan gå endnu hurtigere.
Sådan gør du: gå til setttings > Facebook (eller Twitter) og log ind.

 

Kom hurtigt tilbage til toppen af skærmen

Det er helt sikkert både smart og sjovt med touchskærme, hvor man kan køre op og ned på skærmen, men hvis man har været ved at læse en meget lang tekst, eller har scrollet langt ned ad den samme side, tager det lang tid, hvis man skal køre hele vejen tilbage til toppen. Heldigvis kan det gøres enkelt!
Sådan gør du: tryk på den tynde, sorte bar i toppen af skærmen, og du hopper automatisk tilbage til starten af siden eller teksten.

 

Benyt Siri til at sætte din iPhonealmarm

Det kan være temmelig besværligt at sætte en alarm til, når man bruger iPhone’s clock-app, men heldigvis findes der også et alternativ hertil.
Sådan gør du: hold Home-knappen på din telefon inde, indtil Siri dukker frem og sæt alarmen. Helt enkelt.

 

Del nemt og hurtigt links med andre iPhones

Når du surfer på nettet via Sarfari, er det både simpelt og hurtigt at dele links med dine venner, hvis du falder over noget spændende. Det kræver bare, at du kender metoden.
Sådan gør du: Tryk på knappen i bunden af din skærm, der ligner en pil på vej ud af en kasse. Herefter kan du vælge, hvordan du vil dele linket.

 

Kontrollér din musik uden at åbne Apps

Apple har gjort det muligt at styre musikken på din iPhone, uden at du skal åbne en separat App for at gøre det. Så slipper du for at have unødvendigt meget kørende på én gang, og det er nemt og hurtigt.
Sådan gør du: dobbeltklik på Home-knappen og kør den nederste bar på skærmen fra venstre mod højre. Her er det muligt at kontrollere dine afspilninger.

 

Benyt din iPhone’s høretelefoner til at styre telefonen

Hvis du alligevel sidder med dine høretelefoner i ørerne, er det praktisk, at du kan benytte dem til at kontrollere både telefonopkald, Siri og musik. Så slipper du for at grave telefonen frem af tasken eller jakkelommen for at skifte nummer eller besvare et opkald.
Sådan gør du: 1) tryk på midterknappen for at pause og genstarte din musik. 2) svar på et opkald ved at trykke på midterknappen, læg på ved at holde midterknappen inde. 3) når du benytter kameraet kan du benytte +-knappen til at tage et billede. 4) Hold midterknappen nede for at aktivere Siri.

 

Placeret i iPhone, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises