Otterbox iPad Cover – Defender series

Oprettet den august 19, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


Når du har brugt mange penge på en iPad, skal du også passe godt på den. Der er ikke noget værre end en flækket skærm, og derfor er det en god idé at investere i et cover til din iPad. Covere findes i alle afskygninger, men det mest hårdføre af dem alle er Otterbox’s Defender series, som kan beskytte din iPad mod alt fra støv, ridser og slag. Samtidig får du et praktisk iPad cover, hvis forside kan bruges til stativ, så iPad’en kan stå i en behagelig position, når du læser eller skriver.

 

Otterbox’s Defender: det mest hårdføre iPad cover på markedet

Otterbox har kaldt sin coverserie for ’Defender’, og produktet lever i den grad op til sit navn. Coveret er konstrueret med tre lag - to hårde og et blødt - som skaber ultimativ beskyttelse for din iPad, så selv hårde slag bliver afværget. Otterbox’s Defender Series udøver en beskyttelse, så man næsten tør sige, at her skal du forsøge at ødelægge dit cover, hvis det skal lykkes dig. Den imponerende hårdførhed skaber et billede af et tykt og tungt cover, men Otterbox Defender Series er så velkonstrueret, at coveret er ganske let i forhold til den mængde af beskyttelse, du kan forvente at få.

Otterbox  Otterbox

 

Defender Series iPad cover er både personligt og praktisk

Otterbox’s Defender series fås i flere farver, så du kan vælge det, der passer til dig. Når coveret er monteret omkring din iPad, har du stadig fuld adgang til hele skærmen, og det selvom coveret har en indbygget skærmbeskyttelse. Skærmbeskyttelsen kan være en anelse svær at montere, men når først den sidder der, så sidder den også, som den skal, og udseendemæssigt er den dejlig diskret. Otterbox Defender iPad cover tillader fuld adgang til alle indgange, uden at coveret skal afmonteres, og indgangene kan dækkes til, så de ikke fyldes med støv og snavs. Det forlænger levetiden på din iPad! Samtidig kan coverets forside, når dette er taget af, benyttes som stativ til at sætte iPad’en i, når du skal læse eller skrive på den. Som den eneste svaghed skal det nævnes, at Defender coveret ikke er vandtæt, men så længe du ikke taber din iPad i flydende væske, vil coveret redde dig fra alle hverdagens uheldigheder.


Køb Defender Series iPad coveret

Køb

 

Otterbox’s Defender series er det mest hårdføre iPad cover, der kan fås for penge, og kan købes til summen af 545 kr. Klik på linket HER og læs mere om Defender iPad coveret. Er du interesseret i Otterbox Defender cover til iPad mini kan du også købe denne hos CoverMe. Tryk på linket og læs mere om iPad mini coveret fra Otterbox.

 

Skrevet i samarbejde med: http://www.soundstorexl.com/

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises