Derfor er betting nemmere på tablets

Oprettet den maj 22, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Siden sidste år har danskerne ligesom mange andre folkefærd brugt mere tid på internettet via. mobilen end sin desktop. Tilbage i 2017 vendte billedet sig for første gang, da 68 procent af danskerne koblede sig på internettet fra mobilen, mens 62 procent gik online via. sin desktop. Mange af de danskere valgte at kaste sig ud i online betting fra mobile enheder og i denne artikel gennemgår vi, hvorfor det kan være nemmere at placere sportsvæddemål online fra tablets. 

 

Kilde: Pexels

1. Det er nemmere at læse på mobilen

Når det kommer til nyheder om online spil, kan det for mange være nemmere at læse nyhederne ved at have en tablet eller mobiltelefon i hånden end ved at bruge sin computer. Dette gælder især for ordblinde. Tidligere har undersøgelser vist, at ordblinde personer har nemmere ved at læse på mobiltelefonen.

Dette skyldes blandt andet, at ordblinde har tendens til at blive distraheret af mange ord på en side, og at nøglen til nemmere læsning er at nøjes med at have to eller tre ord på en linje. Netop distraktioner er en af de ting, der er fokus på med det nye program Lexi, der skal hjælpe ordblinde med at læse. Måske tænker du, at det kun påvirker en lille del af befolkningen, men faktisk viser undersøgelser, at der potentielt er to ordblinde i hver klasse i de danske skoler.

 

2. Apps gør det muligt at personalisere brugeroplevelsen 

De fleste bookmakere har efterhånden designet en app til betting, som kan downloades til mobiltelefoner og tablets. Med flere af disse apps har du mulighed for at tilføje elementer som fx sportsgrene, ligaer osv. som favoritter, så det bliver til en del af en personaliseret oversigt. Dermed kan du hurtigt komme frem til den betting, som du foretrækker at kaste dig ud i.

 Kilde: Pixabay

3. Du slipper for at skulle bruge NemID hver gang 

I Danmark er det et krav fra Spillemyndigheden, at brugere logger ind med NemId, hver gang de besøger en online bookmaker fra sin desktop. Det er dog ikke et krav, at du skal logge ind med NemID fra den mobile browser på din tablet eller smartphone. Dermed kan du undgå at skulle hive nøglekortet frem hver gang, du besøger din bookmaker, hvis du kaster dig ud i betting på din tablet eller mobil. Det eneste, du skal sørge for, er at have bekræftet din identitet med NemID inden for 30 dage efter oprettelse af din konto. Hvis du ikke foretager denne handling er bookmakeren tvunget til at lukke din konto på ny. 

 

4. Du kan vædde over alt

Tablets og smartphones er begge bærbare løsninger, som du nemt kan have med i lommen eller tasken. Det betyder, at begge dele giver dig flere muligheder for at kaste dig ud i betting i løbet af dagen lige meget, hvor du er henne. Forestil dig at du står og ser fodbold i Parken og får lyst til at vædde på den kamp, som du er i gang med at overvære. I den situation kan du nemt besøge din online bookmaker og placere væddemålet. Dette skyldes både den bærbare løsning samt at Parken tilbyder gratis trådløst internet til de besøgende på nationalstadionet i København.  

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises