Gaveidéer til unge - konfirmanden, studenten eller fødselsdagsgaven

Oprettet den februar 05, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Har du også svært ved at finde gaven til konfirmanden, studenten eller måske bare til fødselsdagen for en ung fyr eller pige? Vi har samlet en lille giftguide med masser af smarte gaveideer indenfor teknologi - både til den almene Macbook og iPhone bruger og til hende/ham der elsker alle mulige gadgets.

 

AirPods

Disse smarte trådløse høretelefoner er Apple’s nyeste hitter. Du kan nemt skrue op og ned for lyden, styre afspilning af musik og video og besvare opkald – helt trådløs. De tænder og tilslutter din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac med det samme, du tager dem ud af etuiet og de kan endda fornemme, om du har dem i ørerne, og går dermed automatisk på pause, når du tager dem ud af ørene. Det er en gave, som enhver kan blive glad for - for smartere bliver det virkelig ikke.


Cover til Macbook / iPad / iPhone

En klassisk stor gave til f.eks. konfirmanden er selvfølgelig en Macbook eller iPhone. Hvis dette er lige lidt for dyrt for dig, kunne du overveje at give et lækkert cover eller sleeve, som passer til den nye computer eller mobil. Det er både en gave som er praktisk, men virkelig også personlig, da man kan få en hel masse forskellige slags covers og sleeves, som ikke bare er lavet i neopren eller plastik. Hos CoverMe har vi et stort udvalg af cover til alle Apple produkter i masser af forskellige designs og materialer til naturelskeren, luksus-dyret eller den minimalistiske. Se vores udvalg af cover og sleeves i forskellige materialer bl.a. træ, læder, uld, filt og kork her.  


Trådløs oplader

En god gaveidé til hende/ham, der elsker gadgets, er en trådløs oplader eftersom de nyeste iPhone telefoner nu kan oplades helt trådløst. Disse plader er smarte, da man ikke længere behøver at bekymre sig om at vedhæfte opladningskabler, hver gang man ønsker at oplade sin iPhone, - nu kan man bare placere den på opladningspladen og så oplader den af sig selv. Man kan desuden få nogle i et en pænt og kompakte design, så gør den til det perfekte tilbehør til ethvert værelse. Se vores trådløse oplader her.   


Matchende Powerbank og iPhone Cover

En matchende powerbank og iPhone cover er en rigtig flot gave at give, da det skaber en wow-effekt samtidig med at det er meget praktisk. Denne powerbank og iPhone cover er perfekt til den typiske pige, men der findes også andre flotte motiver til en hver smag, hvor man både kan få matchende cover, powerbank og endda kabel.    


Apple Watch

Oftest er et armbåndsur en god gaveidé, men til de lidt mere teknologi-interesserede er et Apple Watch en super god gave. Et Apple Watch er et klassisk digitalur og en samtidig en forlængelse af din iPhone. På uret kan du holde dig opdateret med sms-beskeder, telefonopkald samt se dine seneste kalenderaftaler, vejrudsigten og få notifikationer fra udvalgte apps. Til personen det elsker at holde sig opdateret hele tiden, er det derfor en perfekt gaveidé


Dockingstation

En anden smart gaveidé til ham/hende, der elsker gadgets, er en dockingstation til iPhone eller iPad. Disse opladestationer findes i masse forskellige designs og størrelser, hvor man kan skjule ledningerne eller samle dem, så de ikke ligger og flyder. Vores yndlings modeller er bl.a. ALLDOCK Ladestation til flere enheder af gangen og den elegante iPhone Dockingstation i valnød eller eg, som er udført i ægte træ.  


Høretelefoner

Den sidste gaveidé med fokus på teknologi er selvfølgelig nogle gode høretelefoner. Igen findes disse i masser af forskellige kvaliteter og designs, så man kan få nogle, der passer perfekt til den, der skal have gaven. Man kan både finde nogle helt klassiske og simple hovedtelefoner, men der findes også nogle lidt mere unikke hovedtelefoner f.eks. fra mærket Wraps, hvor man kan have sine hovedtelefoner viklet om sit håndled som et armbånd, når man ikke bruger dem. Dette formindsker desuden frustrationerne ved at lede efter sine hovedtelefoner, for så at finde dem sammenfiltret i bunden af tasken eller lommen, eller opdage at man har tabt dem.

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises