Gaveguide: Gaven til manden, der har alt

Oprettet den december 04, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Står du også og mangler julegaven til manden, der har alt? Eller mangler du måske bare en lille ekstra gave til manden, som intet ønsker sig. Her er vores gave guide på gode og brugbare gaver til mænd og drenge, som vil bringe dem stor glæde i hverdagen. 


“Mande-bakken” - når lommerne skal tømmes

Når en mand kommer ind af døren derhjemme, er det første han gør næsten altid at tømme sine lommer for alting: telefon, nøgler, pung, småpenge osv. Med Pack & Smooch's simple Corby "bakke" er alle tingene samlet og lette at finde igen, så det ikke ligger og flyder over det hele. Bakken kan derudover også anvendes andre stedet f.eks. på natbordet til smykker og lignende. Bakken er håndlavet af gråt merinould og lysebrunt vegetabilsk læder. Bakken er desuden let at tage med når man er ude og rejse ved at åbne tryk-knapperne i hjørnerne.

Find Corby bakken her til kr. 285,-


Smart og hurtig opladning til hjemmet

Genoplad din iPhone, iPad, Apple Watch og AirPods med stil med ALLDOCK ladestation, der tilfredsstiller de højeste ønsker indenfor design og teknologi. Alldock opfylder det konstante behov, som man nemt kan finde i en almindelig husstand med to forældre og et par børn med en god håndfuld smartphones samt tablets, der skal oplades på daglig basis  Ladestation reducerer desuden kabelrodet på en smart og intelligent måde samtidig med, at den oplader med mere effekt end en normal stikkontakt, og du dermed allerede har 80% af din iPhone opladet på en time - og uanset antallet af tilsluttede enheder, oplades alle enheder med samme kapacitet.

Find ALLDOCK Ladestation her fra kr. 475,-


Nøgleholder, der samler nøglerne i en flad "tegnebog"

Med denne smarte nøgleholder, er det nu slut med at søge gennem en kaotisk samling af nøgler. Pack & Smooch's key-holder samler alle dine nøgler i en praktisk flad "tegnebog", der passer i enhver bukselomme. Nøglerne holdes sikkert sammen af stabile skruer, som kan ændres afhængigt af antallet af nøgler, og organiserer dem på en række, så man kan finde sin nøgle ligesom ved en "schweizerkniv". Nøgle-holderen er af 100% vegetabilsk garvet naturlæder af høj kvalitet, og kan rumme op til enten 5 nøgler eller 10 nøgler.

Find Kingsley 5 Key holder her til kr. 249,-

Find Kingsley 10 Key holder her til kr. 249,-


Plade med trådløs opladning til opladningen af hans iPhone

Har manden, du kender, en af de nyeste iPhones med trådløs opladning, skal han da også kunne bruge det. Så behøver han ikke længere at bekymre sig om at vedhæfte opladningskabler, hver gang han ønsker at oplade sin iPhone - nu kan han bare placere den på opladningspladen og så oplader den af sig selv. Ladestationens slanke og kompakte design gør den desuden perfekt til ethvert værelse eller arbejdsområde samt den ultra-slanke profil på ladestationen genererer mindre varme, hvilket sikrer en mere effektiv opladning.

Find SATECHI Trådløs oplader her til kr. 265,-


Nøglering til bilnøglen og de andre vigtige nøgler

Solid og lækker nøglering til bilnøglen i et slankt design, der nemt passer i bukselommen eller tasken. Nøgleringen er håndlavet i Tyskland og fremstillet af 100% merinould filt og vegetabilsk garvet læder. Det slanke design og kombinationen af uld filt og læder gør Selby nøgleringen til et individuelt og sofistikeret tilbehør perfekt til mænd, så han altid kan finde bilnøglen på vej ud af døren.

Find Selby nøglering her til kr. 145,-  

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises