iPhone sportsaccessories på ønskesedlen

Oprettet den december 13, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Nu er det endnu engang december. Julen nærmer sig, og vi smæsker os i julemad og julegodter. Men bagefter venter januar, og de fleste af os har nytårsforsæt om løbeture, slankekure og maratons på listen. Se her, hvordan du kan kombinere ønskesedlen med nytårsforsæt og ovenikøbet gøre sidstnævnte meget sjovere med sportsaccessories til din iPhone.  

Foto: FirmBee, Pixabay

Løbearmbånd

Løbearmbåndene er ikke en ny opfindelse, men telefonerne bliver større og mere uhandy at håndtere, når du dyrker sport. De fås i forskellige farver og til forskellige priser. Du kan for eksempel købe et iPhoneløbearmbånd i sort, der passer til iPhone 6s og nyere modeller. Det er et helt basalt armbånd med mulighed for at betjene gennem skærmbeskyttelsen og har en lille lomme til nøgler og mønter. I d mere ekslusive ende finder vi til Quad Lock® sportsarmbåndet, som både kan spændes om armen og sættes på cyklen, i bilen eller til skrivebordet. I stedet for de gammeldags covers, som iPhonen skal presses ned i, fungerer den med en slags klemme, som sættet fast på armen. Husk at ligesom når du køber iPhone-covers, er det vigtigt at tage højde for din telefonmodel og størrelse. 

Apple Watch

Apple Watch er et såkaldt smartwatch, som blev lanceret i 2015 og som efterhånden er produceret i 4. udgave. Det er kompatibelt med iPhone 5 eller nyere modeller. Kevin Lynch, en amerikansk softwareudvikler, som stod bag Apple-watch, udtalte ved lanceringen, at

”Folk går rundt med deres telefoner og ser hele tiden på deres skærm. Folk ønsker at være på. Men hvordan gør vi det på en måde, som er en smule mere human, så man er til stede i nuet, når man er sammen med andre?”

Det betyder, at Apple Watch er ideel til diskret at tjekke din mail, din datingprofil eller se dine betting resultater. Apple Watch er velegnet til at have på under sport, fordi den er så let og samtidigt har adgang til mange af de samme funktioner som din telefon. Hvis du for eksempel køber det vandafvisende Apple Watch, serie 2, i Nike+ specialudgaven, får du adgang til Nike+ Run-appen, som giver dig adgang til et løbeforum. Eller du kan nøjes med at bruge Apples egen løbeapp eller fitnessapps som RunKeeper, Strava og Couch to 5K.

Foto: Fancycrave1, Pixabay

Cykeludstyr

Ligesom løbearmbånd fås iPhoneholdere til cyklen også i forskellige farver og prislejer. Du kan for eksempel få en ret fancy holder med power bank, Bluetooth-højtaler, TF-kortspor (til afspilning af musik) og LED-lys. Også i denne kategori fås en simplere model. De klassiske vandafvisende covers, som beskytter telefonen, men hvor du stadig har adgang til touchfunktionen på din iPhone under cykelturen. 

Hovedtelefoner

Sidst, men ikke mindst, bør enhver iPhone- og sportsentusiast have et par gode hovedtelefoner på ønskesedlen. Et par gode sportshovedtelefoner bør først og fremmest sidde godt fast i eller på ørerne, når du bevæger dig. Men om man foretrækker ørepropperne eller de traditionelle, og om de skal være trådløse eller med ledning er helt op til den enkelte. Du kan for eksempel få Apples Bose® SoundSport®, som er en slags trådløs øresnegl, der er designet til at hold fugt og regn ude. Hovedtelefonerne kan afspille musik i 5 timer uden opladning. 

Så glædelig jul og må du få, hvad du ønsker dig- om det er fra Apple eller Julemanden!

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises