Hvor kan man købe en rejseadapter?

Oprettet den maj 08, 2018 af Oliver Pedersen | 0 kommentarer

  1. Den billige løsning: Find den på nettet

Hvis du hurtigt, nemt og billigt vil finde din næste rejseadapter, så er det nemmeste at finde rejseadapteren ved at google dig frem. Hvis du f.eks. er på udkig efter en rejseadapter der fungerer i Kina, så søger du blot i Google "Rejseadapter Kina" eller hvis du leder efter en rejseadapter der fungerer i England, så søger du bare "Rejseadapter England". På den måde vil du blive fremvist for en masse rejseadaptere som er kompatible i England. I de fleste netbutikker bliver rejseadaptere leveret 1-2 dage efter bestillingen. Hvis du ønsker at bestille på nettet, kan du finde har et bredt udvalg af rejseadaptere, på vores rejseadapter side. Du kan også se et lille udvalg i bunden af denne artikel.


Fordele: Det er billigere, nemmere og hurtigere.

Ulemper: Du har ikke fysisk ekspertise, men derimod er de fleste rejseadaptere beskrivelser beskrevet godt.  1. Den middelmådige løsning: Find den i de fysiske elektronik huse

Grunden til, at vi kalder det en besværlig løsning, at skulle købe en rejsestik i de fysiske butikker, er at de sjældent har et stort udvalg af rejseadaptere. Hvis du skal til mere atypiske rejsedestinationer, så kan vil du opleve, at butikkerne ikke tilbyder den slags rejseadapter. Oftest så kan du kun finde de mest populære adaptere til rejsen, det vil sige rejseadaptere til USA, Kina eller England. Samtidig er priserne også lidt højere end på nettet


Du kan finde rejseadaptere og kabler i følgende butikker: Elgiganten, Bilka, Power, Jem og Fix, Harald Nyborg, T-hansen og andre mindre butikker.


Fordele: Du får ekspertise, hvis du har behov for det.

Ulemper: Udvalget er smalt og det er oftest dyre end på nettet  1. Den dyre løsning: Find den i lufthavnen

Det er ikke uden grund, at dette bliver kaldt den dyre løsning, for som med så meget andet, så koster varerne i lufthavnen en bondegård. Men hvis du først kommer i tanke om det i lufthavnen, at du havde glemt at købe en rejseadapter, så er der ingen vej tilbage. Selvom priserne er meget høje, så har lufthavnene et kæmpe udvalg af rejseadaptere, hvor du med garanti vil finde den rejseadapter, som du leder efter. Men det kan være træls, hvis man har travlt, at købe en rejseadapter i lufthavnen.


Fordele: Bredt udvalg af adaptere og omformere

Ulemper: Det er dyrt


Uanset hvor du beslutter dig at købe en rejseadapter, så husk at noter det ned, det er super ærgerligt at sidde i flyvemaskinen og have glemt rejseadapteren. Du kan se et lille udvalg af vores rejseadaptere her eller besøge vores rejseadapter side. Det er super vigtigt at have et rejsestik, så du kan oplade din mobiler, tablets og andre elektroniske enheder.

Placeret i FAQ, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises