Kan man bruge iPad oplader til iPhone?

Oprettet den januar 17, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Det korte svar er ja. Den standard oplader, der kommer i æsken med din iPhone, er i stand til at levere 5 volt på op til 1 amp. IPad opladeren, der kommer i æsken med iPad'en, kan levere 5 volt ved op til 2 ampere. Men det er bare det "maksimale mulige" output. Spændingen er fast. Enheder som iPad og iPhone, er lavet til at arbejde med 5 volt, så det er perfekt.

Du kan tænke på forstærkere i en strømforsyning som en bodybuilder i et motionsrum. Lad os sige, at bodybuilderen er i stand til at bænkpresse 100kg. Hvis du så giver ham en 25kg, kunne han sandsynligvis bænkpresse det til næste morgen. Men giver du den samme bodybuilder en vægt på 200kg, så vil han vil nok forstrække noget, bare ved at forsøge med så meget vægt.

Tilsvarende, hvis du tilslutter en 1-amp belastning (iPhone) til iPad 2-forsyningsspændingen, er det ikke noget problem. På den anden side, hvis du tilslutter iPad 2-ampsladeren til iPhone 1-forsyningsspændingen, er det et problem - det kan forårsage overophedning, brænde strømforsyningen og måske forårsage brand.

Så længe spændingen matcher, og den enhed du tilslutter, er designet til at kunne trække det samme eller mindre, så er det intet problem.

 

Kort opsummering

Så for at komme med en kort opsummering, så kan en iPad oplader godt oplade en iPhone. Men på den anden side, så skal du passe med at oplade en iPad med en iPhone oplader, da det kan forårsage overophedning og brand i sidste ende.

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises