Incase x Shepard Fairey (Obey) Limited MacBook cover

Oprettet den oktober 16, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Shepard Fairy anses for, at være en af de mest prominente gadekunstnere i verden. Han har arbejdet sammen med utallige virksomheder og deltaget i samme mængde kunstprojekter. I Danmark blev han nok mest kendt for sine gavlmalerier på Østerbro, Frederiksberg og især Jagtvej 69. Udover hans aktiviteter i Danmark er Shepard Fairy bland andet manden bag tøjmærket OBEY og støtteplakaten – HOPE til Obama’s præsidentkampagne. Han er bestemt en mand med mange bolde i luften. Udover sine aktiviteter med OBEY har han blandet andet designet covers for The Black Eyed Peas og Led Zeppelin.

 

 

Nu er hans vej fundet til det amerikanske firma Incase. Deres sleeves og covers er ikke noget nyt hos CoverMe, vi har tidligere haft blandt andet Coated Canvas og mange andre sleeves og covers til iPhone 4. Vi er dog så heldige, at få fat i en meget begrænset antal sleeves fra Incase. Et af hver, er det blevet til og vi vil ikke få dem igen lyder det fra vores leverandør. 

 

Shepard Fairy coveret er bestemt inden for samme kvalitet som vi kender Incase for. Indvendigt er coveret betrukket med beskyttende kanvas der effektivt absorbere stød og slag. Betrækket er samtidig printet med det samme mønster som udvendigt blot i sort og grå – rigtig fin detalje. Udvendigt er mac-coveret printet med et blomster mønster i rødlige nuancer, med Shepard Fairys velkendte figur på – ”Andre the Giant”.  Dobbelt YKK-lynlåse sørger for en sikker måde at lukke mac-coveret på. I enderne af lynlåsen er der en gummibelagt metalstykke som gør det nemt, at åbne eller lukke coveret. På gummibelægningen er der henholdvis printet Incase og Shepard Fairys navne, en fin lille detalje til et flot og dynmaisk hele. 

 

 

Som sagt tidligere har vi kun et af hvert MacBook sleeve. Ét sleeve til MacBook Air 11”, ét MacBook Pro cover 13” og ét styk MacBook Pro 15”.  Dette sleeve er en unik chance for, at få del i et unikt sleeve fra den amerikansk illustrationskultur. Meget få leverandøre har fået chancen for, at få disse covers på lager, hvilket vi er meget taknemmelige for, at få i CoverMe. Hvad synes du om de nye sleeves?

Find Incase x Shepard Fairey coveret her

Placeret i MacBook, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises