BookBook iPad cover Vol. 2 fra Twelve South.

Oprettet den oktober 20, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Twelve South Vol. 2 BookBook iPad cover.

iPad cover-BookBook Vol. 2-CoverMe 

Twelve South er det amerikanske firma som producerer BookBook til både iPhone, MacBook og iPad. Andrew Green er manden som kom på ideen at lave sleeves og cover der imitere en vintage bog. Udover at BookBook virkelig har et ægte og autentisk look, så er kvaliteten i top på deres iPad cover (Link-Til alle CoverMe iPad covers). 

Ydersiden på alle BookBook sleeves har stigninger hele vejen rundt i guldtråd. Det bidrager i høj grad til den autentisk følelse omkring coveret. Derudover er rykken hård som var den en ægte vintage bog fra oldtiden der samtidig giver god beskyttelse til iPhone, iPad eller MacBook hvis man har den med sig i en computertaske. Der er lavet visse opgraderinger på det nye BookBook cover i forhold til den forrige version. Eksempel, som nok er den bedste feature, bliver iPad'en indsat i et læderetui som bliver holdt fast på bagsiden af coveret med to tryk-knapper. Dette er super forbedring når man skal lave en stand med sit cover. For, på det gamle BookBook iPad cover skal man vride bagsiden omkring og binde en lædersnor omkring for at holde bagsiden. På det nye BookBook Vol. 2 cover ombukker man læder etuiet rundt som giver coveret en langt større fleksibilitet. 

    

Passer BookBook Vol. 2 til iPad 2?

Det korte svar er ja. Den nye iPad eller iPad 3 har næsten samme størrelse som iPad 2, den er kun omkring 1 milimeter tykkere. Derfor kan man sagtens købe det nye BookBook Vol. 2 cover til sin iPad 2 selvom det oprindeligt er designet til den nye iPad. En sjov ting er at det nye design er en smule tyndere på trods af den nye iPad er en smule tykkere. Dog, er det intet problem at tilpasse begge typer iPad ned i coveret. 

Hvor kan man købe BookBook Vol. 2 til sin iPad?

BookBook-iPad sleeve-CoverMeBookBook Vol. 2 coveret kan købes hos CoverMe som en af de få sider i Denmark. Prisen på coveret er 595,- og man kan få det i farverne Vintage Sort og Vintage Brun. Den vintage rød er udgået fra Twelve South's sortiment. 

Er man interesseret i Twelve Souths produkter andre end det til iPad kan man blandt andet købe BookBook iPhone 4 cover. Det koster 425,- og fås i farverne vintage sort og vintage brun. 

Placeret i iPad, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises