iGuy - iPad cover til dine børn

Oprettet den oktober 26, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

iPad'en er et super redskab til at holde sine børn underholdt. Videoer, spill og apps holder de små mennesker beskæftiget mens man laver mad, er på cafe eller sidder i stuen. Men, man jo at det nogle gange godt kan gå lidt stært og tingene af og til vælter, bliver tabt eller kastet på gulvet i ren glæde over at have kommet til næste bane. Ryger en iPad på gulvet så er sandsynligheden for, at glasset smadre meget høj. Derfor, har Speck udviklet den børnevenlige og i høj grad voksenvenlig iPad cover som ligeledes fungerer som en stander.

 

 

 

Køb iGuy ved at trykke på linket her

 

 

 

iGuy iPad cover - Hvor kommer han fra?

Den seneste nyhed i CoverMe er dette iGuy ipad cover. iPad coveret har en anderledes udformning end hvad man ellers forbinder med et iPad cover generelt. Ofte vil man gerne have et cover som er simpelt, beskytter og ikke fylder for meget. Dette har amerikanske Speck vendt rundt på.

 iGuy er nemlig født og opvokset i USA hvor Speck har sin base. Og, hvorfor er den så populær? Hvad kan dette store og relativt klodsede  iPad cover bruges til?

 

Hvad er iGuy lavet af

iGuy er lavet af EVA skum også kendt som ekspanderet gummi eller skumgiummi. Denne type skum er meget blød og stødabsorberende hvilket gør det til et klogt materiale hvis den skulle ryge på gulvet. EVA-skum er et materiale som bliver brugt i vid udstrækning inden for forskellige industrier og områder så som; Stødabsorberende soler i sko, Gulvmåtter til træning, Sports måtter, Lejetøj og Campering. Adidas kendte fodbold Jabulani er lavet af EVA-skum. Med andre ord er EVA-skum meget fleksibelt og egner sig perfekt som stødabsorberende materiale til iGuy. EVA skum-materialet er CE-mærket hvilket betyder at det overholder europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed. Så iGuy iPad cover skulle være sikker for dine børn at benytte.

iGuy iPad cover - CoverMe

En enkelt kommentar fra en bruger  fra Amazon der siger følgende; "it has stepped on, tumbled, tossed and took about a 6,2 foot fall from the top, it bounced and the iPad is fine :)"

På siderne af iGuy er de to arme som menneskeliggøre iPad coveret. De fungere godt for børnene at holde fast om. Ligeledes tager de også godt fra hvis iGuy med iPad skulle falde på gulvet. De to ben giver en god solid bund hvorved iPaden kan stå på et bord eller lignende. Faktisk, fungere benene også som et godt afstandsstykke når børnene ligger på sengen med en pude i ryggen og vil se film.

iGuy er designet til at kunne passe til alle iPad modeller. Ligledes er den fuld funktionsdygtig mens iGuy er fastmonteret med adgang til alle iPad'ens porte. Skummen lugter en smule i starten hvilket aftager efter en uges tid.

Køb iGuy iPad cover her

 

 

 

Placeret i iPad, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises