MacBook Keyboard Tricks - part 2

Oprettet den september 19, 2017 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Der findes en masse forskellige slags keyboard tricks - eller hotkeys som de mere korrekt hedder - som kan gøre det meget nemmere og hurtigere at arbejde på sin Mac. Derudover findes der også nogle lidt mere sjove hotkeys, som enten går lidt mere i detaljen i forhold til brugervenlighed eller som du bare kan blære dig med overfor dine venner og familie.

Vi har før lavet et blogindlæg med de fem bedste keyboard tricks, vi bruger mest i dagligdagen (Læs den her). Vi har nu samlet de 3 fedeste keyboard tricks, som gør det hele lidt sjovere.

1: Justere lydstyrken til et helt specifikt lydniveau

Har du nogensinde ønsket at justere lydstyrken på den musik, du lytter til, men har du aldrig kunne få det helt specifikke lydniveau, som du håbede på? Med genvejstasten Alt + Shift + Volume Up eller Volume Down kan du lave meget små volumenjusteringer for at opnå lige præcis det niveau, du vil!    

 

 

2: Minimere din browser

Har du oplevet at alle dine åbne faner bare irriterer og det simpelthen tager for lang tid at trykke på den gule 'minimere' knap oppe i venstre hjørne. Ved at trykke Cmd + Alt + M kan du minimerer alt på en gang og komme hurtigt til skrivebordet.

  

- Og hvis du kunne tænke dig at lære en lille sjov effekt ved siden af, kan du ved at holde shift nede, samtidig med at du trykker på 'minimere' knappen, gøre det hele i slow-motion. Jeps, det ser nu ret fedt ud. 

 

3: Skift mellem dine åbne faner

Ved at holde Cmd + et nummer nede kan du skifte mellem dine åbne faner. Dette er perfekt til at hurtigt og nemt at se dine åbner faner i browseren og finde den, du skal bruge - eller måske hurtigt skal væk fra. 

Cmd + 1 (osv.)

 

Placeret i MacBook, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises